Personal

Mona

Mona-Lisa Appelqvist

Mona-Lisa Appelqvist är socionom och verksamhetsledare. Hon älskar att se människor växa och utvecklas och drömmer om att få vara med och skapa nya arbetstillfällen. På Villa Utsikten handleder hon i första hand personer på arbetsträning men bakar också (helst surdegsbröd) och står gärna i kassan.

Laila

Laila Taha

Laila Taha lagar mat, bakar och är vår alltiallo. Hon kommer från Kurdistan där hon hade ett eget TV-program som TV-kock! Laila är konstnärligt lagd och har därför fått huvudansvaret för konstutställningarna på Villa Utsikten. Hon har tidigare bland annat arbetat som lärare och språkstödjare och kan förutom svenska, även kurdiska och arabiska.

Ida

Ida Bergqvist Karlsson

Ida Bergqvist Karlsson älskar att baka och gör de flesta av våra bakverk. Hon är även handledare för personer på arbetsträning. Ida har en egen resa bakom sig med funktionsnedsättning och arbetslöshet. Hon delar gärna med sig av sina erfarenheter och ser det positiva i allt. Ida är vår idéspruta!

Monika

Monika Holmer

Monika Holmer är säsongsanställd och har en bred arbetslivserfarenhet. Hon har bland annat jobbat inom industri, kontor och i grillkök tidigare. På Café Villa Utsikten står hon i huvudsak i kassan samt serverar. Hon är ett energiknippe som har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt.